Συνέδρια

Περιγραφή κατηγορίας Συνέδρια εδώ...

Εκδηλώσεις

Human Capital Summit Talent Management: From drain to gain

Έναρξη:
04-06-2015 8:30 am
Λήξη:
04-06-2015 5:45 pm
Χωρητικότητα:
Απεριόριστα
Εγγεγραμμένοι:
0
Ποσό (ατομικό):
€440,00
Περιοχή:
Athens Ledra Hotel

H ICAP People Solutions, διοργανώνει τo 1ο Human Capital Summit, την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, με θέμα Talent Management: From drain to gain.

Κύριος ομιλητής του Human Capital Summit θα είναι ο Dr. Chamorro-Premuzic, Διευθύνων Σύμβουλος της Hogan Assessments, παγκόσμιας πρωτοπόρου στην αξιοποίηση της επιστήμης της προσωπικότητας για την επιλογή προσωπικού, την ανάπτυξη στελεχών και τη δημιουργία επιτυχημένων ηγετών.

Το Human Capital Summit θα καλύψει δύο μεγάλα θέματα:

Το πρώτο αφορά στην πρόβλεψη της απόδοσης και στην καλλιέργεια ηγετικών συμπεριφορών με βάση τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των ταλαντούχων εργαζομένων. Ενδιαφέρει όλα τα στελέχη της λειτουργίας του ανθρώπινου δυναμικού, τα ανώτερα στελέχη που λόγω της θέσης τους διοικούν πολυπληθείς ομάδες, όπως οι Πωλήσεις αλλά και επαγγελματίες ψυχολόγους και coaches. Θα ακουστούν όλες οι τελευταίες τάσεις και μεθοδολογίες που διευκολύνουν τα στελέχη του χώρου να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα τους και να προσθέσουν αξία στην επιχείρηση.

 

Drinks Conference 2015

Έναρξη:
12-06-2015 8:45 am
Λήξη:
12-06-2015 4:45 pm
Χωρητικότητα:
Απεριόριστα
Εγγεγραμμένοι:
0
Ποσό (ατομικό):
Δωρεάν

Τα τελευταία χρόνια οι μεταβολές στον κλάδο του κρασιού, της μπύρας και των ποτών είναι πολλές και καθοριστικές για την ελληνική οικονομία. Το γεγονός αυτό ώθησε το %Vol Drinks magazine και τη Boussias Communications, να διοργανώσουν το πρώτο B2B Συνέδριο για τον κλάδο του κρασιού, της μπύρας και των υπόλοιπων αλκοολούχων ποτών.

Στόχος του Drinks Conference 2015 είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες με όλες εκείνες τις έγκυρες πληροφορίες, που αφορούν τα νούμερα της αγοράς, τις προοπτικές, τους τρόπους επικοινωνίας, τις στρατηγικές marketing, τις φορολογικές εξελίξεις, τη διανομή, τη σημασία των επιδοτήσεων και τις νεότερες τεχνολογικές λύσεις, ώστε να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις και να βελτιώσουν τα κρίσιμα σημεία του κλάδου.

I.CO.D.ECON. 2015

Έναρξη:
02-10-2015 12:00 am
Λήξη:
04-10-2015 12:00 am
Χωρητικότητα:
Απεριόριστα
Εγγεγραμμένοι:
0
Ποσό (ατομικό):
Δωρεάν
Περιοχή:
Hotel Elite City Resort

1st International Conference of Development and Economy.

The aim of the conference is to bring together Economists from different fields of Economic Research in order to share methods, exchange ideas, and discuss the recent results of Economic Crises within theoretical and applied research how the countries and enterprises can face the Economic Crises and have benefits from them if any. Thus the Conference program comprises a lot of different sessions, panels, and presentations of scientific papers. The conference is open to all line of theoretical and empirical research in agriculture, accounting, banking, development, economics, finance and entrepreneurship. The ICODECON target is to have participants from all over the World and creating a research network for future joint collaborations. This conference will be an excellent opportunity to renew old acquaintances and to meet new colleagues.

We look forward to meeting you in Kalamata on 2nd of October 2015.

Organizer info: http://www.icodecon.com

10η Επετειακή Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϋλικών

Έναρξη:
26-11-2015 12:00 am
Λήξη:
28-11-2015 12:00 am
Χωρητικότητα:
Απεριόριστα
Εγγεγραμμένοι:
0
Ποσό (ατομικό):
Δωρεάν

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της 8ης & 9ης Διημερίδας της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϋλικών (Ε.Ε.Β.), η εταιρεία μας προετοιμάζεται για την Επετειακή Eκδήλωση των 10 χρόνων ζωής της, από τις 26 έως και τις 28 του προσεχούς Νοεμβρίου. Η εκδήλωση αυτή, η οποία θα έχει το χαρακτήρα συνεδρίου, θα αποτελέσει σταθμό για την περαιτέρω πορεία της εταιρείας με την παρουσία καταξιωμένων Ευρωπαίων επιστημόνων αλλά και των αντίστοιχων Ελλήνων επιστημόνων του χώρου των Βιοϋλικών. Ένα σύνολο από στρογγυλά τραπέζια και εισηγήσεις, θα εμπλουτίσουν το επιστημονικό πρόγραμμα, ενώ η πρόσκληση & παρουσία θεσμικών παραγόντων θα προσδώσει πρόσθετο κύρος στην εκδήλωση. Επίσης, η διαπραγμάτευση με την Ιταλική Εταιρεία Βιοϋλικών (S.I.B.) για κοινή αγγλόφωνη συνεδρία, στα πλαίσια της εκδήλωσης, δημιουργεί ένα επιπλέον κίνητρο για όσους θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.